Συμβουλές

Items filtered by date: Κυριακή, 02 Φεβρουάριος 2020

Get2gether ENDURO MTB festival - Ενημέρωση

Για το 2020 το Lesvos Ride ετοίμασε και μας παρουσιάζει μια σειρά από αγώνες Enduro MTB στη Σμύρνη, τη Λέσβο, την Κω και τη Λέρο.
Όπως είχαμε γράψει και σε προηγούμενο άρθρο μας οι αγώνες θα γίνουν στη Σμύρνη, 7 – 8 Μαρτίου 2020 “IZMIR ENDURO MTB”, στη Λέσβου στις 25 – 26 Απριλίου 2020 “5th LESVOS ENDURO MTB”, στην Κω στις 30 – 31 Μαΐου 2020 “KOS ENDURO MTB”, και στη Λέρο στις 7 – 8 Νοεμβρίου 2020 “LEROS ENDURO MTB”.
Παρακάτω ακολουθεί επίσημη ανακοίνωση του Lesvos Ride για το θεσμό:
Εδώ θα ενημερωθείτε για το get2gether ENDURO MTB festival. Αποφασίστε αν θέλετε να ζήσετε στιγμές έντονες, στιγμές διασκέδασης, στιγμές μοναδικές εξερευνώντας και ανακαλύπτοντας νέους τόπους, νέα μονοπάτια, νέους πολιτισμούς, και κάντε νέους φίλους που έχουν ένα κοινό μαζί σας ....ΑΓΑΠΑΝΕ ΤΟ ΒΟΥΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ !!!!!!!!! Αν το αποφασίσατε τότε επιλέξτε αν θέλετε να κάνετε εγγραφή και για τους 4 αγώνες με έκπτωση από την αρχική αξία ή να ξεκινήσετε συντηρητικά με το να κάνετε την εγγραφής σας για τον πρώτο αγώνα που γίνετε στην Σμύρνη της Τουρκίας.
Στις 7 και 8 Μαρτίου στην Σμύρνη αρχίζει το get2gether ENDURO MTB festival, ακολουθεί στην Λέσβο στις 25 και 26 Απριλίου και λίγες μέρες πριν έρθει το καλοκαίρι στις 30 και 31 Μαΐου στην Κω. Ο τελευταίος αγώνας enduro MTB του get2gether festival γίνετε στην Λέρο στις 7 και 8 Νοεμβρίου. Οι τοποθεσίες και τα μονοπάτια έχουν επιλεχθεί πολύ προσεκτικά ώστε να ικανοποιήσουν στο μέγιστο τις αισθήσεις σας. Μείνετε συντονισμένοι. Τις επόμενες μέρες θα ακολουθήσουν ενημερώσεις με σημαντικές πληροφορίες.

Subscribe to this RSS feed

Translate

Greek Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish