Μυτιλήνη 2050

Ποδηλατικό αφορολόγητο

Rate this item
(0 votes)

Μυτιλήνη 26/9/2050
Το Υπουργείο Οικονομικών εφαρμόζει το αφορολόγητο για την αγορά του ποδηλάτου προκειμένου να μειώσει τις τιμές, να αναζωογονήσει την αγορά, να προωθήσει τον Έλληνα στην αγορά ποδηλάτου, να τον αποτρέψει από το αυτοκίνητο, αλλά και να δυναμώσει την τοπική βιομηχανία του χώρου...
Στόχος της πολιτείας προκειμένου να λύσει πολλά προβλήματα (κυκλοφοριακό, καύσιμα, εκρέον συνάλλαγμα, χώροι στάθμευσης, ελεύθερα πεζοδρόμια, όμορφη και ανθρώπινη πόλη, καθαρή ατμόσφαιρα, θόρυβος, χρόνος μετακίνησης, υγεία πολιτών...) είναι να δώσει κίνητρα στους πολίτες να αφήσουν το αυτοκίνητο στο γκαράζ, να αγοράσουν φτηνό ποδήλατο και να μετακινηθούν μ' αυτό.
Ταυτοχρόνως μ' αυτό τον τρόπο, δημιουργούνται εύρωστες αντιπροσωπείες απαλλαγμένες από την απόδοση φόρου στο μεγαλύτερο ποσοστό των πωλήσεών τους καθιστώντας τες έτσι, ικανές να βοηθήσουν κι αυτές με τη σειρά τους την εξάπλωση του ποδηλάτου ενισχύοντας οικονομικά ή και διοργανώνοντας από μόνες τους ποδηλατικούς αγώνες και event που κι αυτά με τη σειρά τους δρουν υποστηρικτικά στην αγορά του ποδηλάτου.
Τέλος αφορολόγητα θα διατίθενται όλα τα αξεσουάρ ασφαλείας με τη μεγαλύτερη μείωση τιμής να παρουσιάζεται στα κράνη. Προσπαθώντας να βοηθήσει στην απόκτηση νέου ασφαλέστερου περισσότερο εξελιγμένου εξοπλισμού ασφαλείας σ’ όλους τους ποδηλάτες, ανάγοντας ταυτόχρονα τον παράγοντα ασφάλεια σε πρώτου βαθμού στόχο των νέων μέτρων.

Σχολιάστε!

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

Translate

Greek Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish