Μυτιλήνη 2050

Απόσυρση ΙΧ για ηλεκτρικό ποδήλατο.

Rate this item
(0 votes)

Μυτιλήνη 31/5/2050

Την ίδια στιγμή που στην Ελλάδα προσπαθούμε να μειώσουμε το μέσο όρο ηλικίας των αυτοκινήτων, στη Μυτιλήνη έχει ήδη ξεκινήσει η απόσυρση κάθε παλιού Ι.Χ. για... ηλεκτρικό ποδήλατο!

Φυσικά, αν ζεις σε μια πόλη όπως η Μυτιλήνη το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να αποσύρεις το αυτοκίνητό σου για ένα e-bike. Ιδίως αν έχεις το δικαίωμα να πάρεις ότι ποδήλατο θες έως 2.300,00€ για την απόσυρση αυτή. Ένα e-bike αυτής της αξίας σήμερα μπορεί να σε καλύψει καθημερινά για αποστάσεις έως και 150 Χλμ.
Η κίνηση αυτή έρχεται με τη μορφή τροπολογίας στο νομοσχέδιο κατά της κλιματικής αλλαγής. Στόχος είναι η μείωση των Ι.Χ. μέσα στην πόλη, το μποτιλιάρισμα, η μείωση των εκπομπών ρύπων, το πρόβλημα στάθμευσης και γενικά η “κακή” οικονομία της ατομικής αστικής μετακίνησης όταν καλούμαστε να σπαταλήσουμε καθημερινά καύσιμο για την άχρηστη μετακίνηση ενάμιση τόνου μετάλλου (Ι.Χ.). Όλα αυτά λύνονται μόνο με ένα τρόπο, με τη μετακίνηση με μικρά, ελαφριά, ηλεκτρικά, ατομικά τροχοφόρα. Αν καταφέρει να πετύχει αυτό η Μυτιλήνη θα αναγνωριστεί πανελλαδικά ως η “βασίλισσα” της μικροκινητικότητας.

Σχολιάστε!

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

Translate

Greek Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish