Logo
Print this page

1ος αγώνας ENDURO Kallonis

1ος αγώνας ENDURO Kallonis
Rate this item
(0 votes)

Την Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014, στο λεκανοπέδιο της Καλλονής, στην περιοχή του "ΠΕΤΣΟΦΑ", θα πραγματοποιηθεί ο 1ος αγώνας Enduro Kallonis.
Η έναρξη του αγώνα θα δοθεί στις 11:00 πμ και οι ποδηλάτες , ανάλογα με τις συμμέτοχες , θα φεύγουν ένας-ένας ή ζευγάρια κάθε ένα λεπτό. Η κατάταξη των αγωνιζομένων θα γίνει με την σειρά τερματισμού που είχαν όσοι πήραν μέρος στον τελευταίο αγώνα της Αγ. Μαρίνας . Όσοι δεν είχαν πάρει μέρος στον αγώνα θα ξεκινήσουν με την σειρά που δήλωσαν συμμέτοχη .
Στο κατάστημα ANAGNO CYCLES από το Σάββατο 22/11 και μέχρι την Πέμπτη 27/11θα πρέπει όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στον αγώνα να δηλώσουν την κατηγορία που θα τρέξουν και να παραλάβουν τα νούμερα .
Οι κατηγορίες είναι τρεις ( 3 ) για όσους έχουν ποδήλατα Full Suspension , εφήβων, αντρών και βετεράνων και μια ( 1 ) για όσους πάρουν μέρος με Hardtail. Το κόστος της συμμετοχής είναι 15 € και πρέπει να καταβληθεί την στιγμή που θα παραλάβετε τον αριθμό .
Την παραμονή του αγώνα, το Σάββατο στις 29/11, θα έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε την διαδρομή και θα ανακοινωθεί η κατατακτήρια σειρά .
Περισσότερες λεπτομέρειες για όσους δεν παραβρέθηκαν στην ενημέρωση στο Ηλιοτρόπιο, θα ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες.

Last modified onΣάββατο, 21 Νοέμβριος 2015 08:09
Κατασκευή και Υποστήριξη Ιστοσελίδας WEBGRECO.