Εκδηλώσεις

1ος αγώνας ENDURO Kallonis

Rate this item
(0 votes)

Την Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014, στο λεκανοπέδιο της Καλλονής, στην περιοχή του "ΠΕΤΣΟΦΑ", θα πραγματοποιηθεί ο 1ος αγώνας Enduro Kallonis.
Η έναρξη του αγώνα θα δοθεί στις 11:00 πμ και οι ποδηλάτες , ανάλογα με τις συμμέτοχες , θα φεύγουν ένας-ένας ή ζευγάρια κάθε ένα λεπτό. Η κατάταξη των αγωνιζομένων θα γίνει με την σειρά τερματισμού που είχαν όσοι πήραν μέρος στον τελευταίο αγώνα της Αγ. Μαρίνας . Όσοι δεν είχαν πάρει μέρος στον αγώνα θα ξεκινήσουν με την σειρά που δήλωσαν συμμέτοχη .
Στο κατάστημα ANAGNO CYCLES από το Σάββατο 22/11 και μέχρι την Πέμπτη 27/11θα πρέπει όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στον αγώνα να δηλώσουν την κατηγορία που θα τρέξουν και να παραλάβουν τα νούμερα .
Οι κατηγορίες είναι τρεις ( 3 ) για όσους έχουν ποδήλατα Full Suspension , εφήβων, αντρών και βετεράνων και μια ( 1 ) για όσους πάρουν μέρος με Hardtail. Το κόστος της συμμετοχής είναι 15 € και πρέπει να καταβληθεί την στιγμή που θα παραλάβετε τον αριθμό .
Την παραμονή του αγώνα, το Σάββατο στις 29/11, θα έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε την διαδρομή και θα ανακοινωθεί η κατατακτήρια σειρά .
Περισσότερες λεπτομέρειες για όσους δεν παραβρέθηκαν στην ενημέρωση στο Ηλιοτρόπιο, θα ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες.

Last modified onΣάββατο, 21 Νοέμβριος 2015 08:09

Σχολιάστε!

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

Translate

Greek Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish