Εκδηλώσεις

Προκήρυξη 1ου Αγώνα Enduro Kallonis

Rate this item
(0 votes)

Στις 30 Νοεμβρίου 2014 θα πραγματοποιηθεί στην περιοχή Πετσοφά της Καλλονής ο 1ος Αγώνας Enduro Kallonis. Η εκκίνηση θα δοθεί στις 11:00πμ και οι αγωνιζόμενοι πρέπει να είναι στην γραμματεία μια ώρα πριν.
Σημείο διεξαγωγής αγώνα
Το σημείο που θα βρίσκεται η γραμματεία αλλά και η εκκίνηση είναι στην περιοχή Πετσοφά πλησίον του στρατοπέδου Πετσοφά. Στο δεύτερο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Καλλονής Μολύβου υπάρχει μια δεξιά παράκαμψη που λέει προς Στρατόπεδο Πετσοφά. Στρίβουμε και ο δρόμος μας οδηγεί στην εκκίνηση.
Διαδρομή
Η διαδρομή είναι κυκλική και περιλαμβάνει την ειδική διαδρομή και την συνδετική διαδρομή που ξεκινά από τον τερματισμό της ειδικής έως την εκκίνησή της. Η διαδρομή είναι πλήρως σηματοδοτημένη και μπορούν όσοι επιθυμούν να κάνουν δοκιμές από την Τετάρτη 26/11/2014. Δείτε ΕΔΩ την διαδρομή και κατεβάστε το GPX αρχείο.
Εγγραφές
Στο κατάστημα ANAGNO CYCLES από το Σάββατο 22/11 και μέχρι την Πέμπτη 27/11θα πρέπει όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στον αγώνα να δηλώσουν την κατηγορία που θα τρέξουν και να παραλάβουν τα νούμερα .
Κατάταξη εκκίνησης
Η εκκίνηση θα γίνεται σε ζευγάρια ανά ένα λεπτό. Αν οι συμμετοχές είναι πολλές τότε ο χρόνος θα μειωθεί στα 30 δεύτερα. Η κατάταξη των αγωνιζομένων θα γίνει με την σειρά τερματισμού που είχαν όσοι πήραν μέρος στον τελευταίο αγώνα της Αγ. Μαρίνας . Όσοι δεν είχαν πάρει μέρος στον αγώνα θα ξεκινήσουν με την σειρά που δήλωσαν συμμετοχή .
Κατηγορίες
Οι κατηγορίες είναι τρεις ( 3 ) για όσους έχουν ποδήλατα Full Suspension , elite(17 έως 29 ετών), master(30 έως 39 ετών), Veterans(40 ετών και άνω) και μια ( 1 ) για όσους πάρουν μέρος με Hardtail. Οι έφηβοι κάτω των 16 ετών που θέλουν να πάρουν μέρος στον αγώνα, πρέπει να επικοινωνήσουν με το 6945934834.
Διαδικασία αγώνα
Κάθε αγωνιζόμενος πρέπει να πραγματοποιήσει 3 γύρους. Πριν την εκκίνηση θα δοθεί σε όλους μια κάρτα με τους χρόνους που πρέπει να ακολουθήσει. Την κάρτα την έχουμε πάντα μαζί μας. Ο χρόνος για την ολοκλήρωση του κάθε γύρου είναι 50 λεπτά. Αν ο αγωνιζόμενος πραγματοποιήσει τον γύρο αργότερα ή νωρίτερα από τα 50 λεπτά, έχει βαθμό ποινής(χρόνος 1) ανάλογο με τον χρόνο που καθυστέρησε ή προηγήθηκε. Μέρος της κυκλικής διαδρομής είναι και η ειδική διαδρομή. Στην ειδική διαδρομή κάθε αγωνιζόμενος χρονομετρείτε και ο χρόνος του καταγράφεται από τους κριτές πάνω στις κάρτες που δόθηκαν στην αρχή. Κριτής υπάρχει στην είσοδο αλλά και στην έξοδο της ειδικής. Κατά τον πρώτο γύρο η ειδική διαδρομή δεν θα μετρήσει στον τελικό χρόνο αλλά θα είναι αναγνωριστική για λόγους ασφαλείας. Κάθε αγωνιζόμενος θα χρονομετρηθεί στην ειδική διαδρομή κατά την διάρκεια του δεύτερου και του τρίτου γύρου και αυτοί οι δυο χρόνοι προστίθενται(χρόνος 2). Ο τελικός νικητής προκύπτει από το άθροισμα των δυο χρόνων(χρόνος 1 και χρόνος 2). Ο αγωνιζόμενος με τον μικρότερο συνολικό χρόνο είναι και ο νικητής.

Σχολιάστε!

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

Translate

Greek Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish