Εκδηλώσεις

3rd Petrified Forest MTB Adventure

Rate this item
(0 votes)

Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2022
Σίγρι Λέσβου

Ένας μοναδικός και ξεχωριστός αγώνας θα γίνει στις 4/9/2022 στο Σίγρι. Ένας αγώνας ποδηλατική ξενάγηση στα μονοπάτια, της μοναδικής παγκόσμιας κληρονομιάς του απολιθωμένου δάσους.
Αγώνας δίπλα στη θάλασσα ανάμεσα σε τεράστιους απολιθωμένους κορμούς, με φόντο σε όλη τη διάρκεια του αγώνα το γραφικό Σίγρι, την υπέροχη πλαζ, τη Νησιόπη και τον Καβαλούρο!
Για όσους βρεθούν κοντά μας, η εμπειρία την στιγμή που περνάς δίπλα από τους εκατομμυρίων ετών απολιθωμένους κορμούς, είναι μοναδική και τα συναισθήματα ανεκτίμητα.
Ο τρίτος αγώνας του κυπέλλου ορεινής ποδηλασίας Λέσβου LESVOS GRAND PRIX MTB series 2022 θα διεξαχθεί στο δυτικότερο άκρο του νησιού, στο Σίγρι.
Την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου στο Σίγρι, στο μουσείο φυσικής ιστορίας απολιθωμένου δάσους Λέσβου, στις 11:00 το πρωί θα δοθεί η εκκίνηση του τρίτου αγώνα του κυπέλλου ορεινής ποδηλασίας Λέσβου για το 2022.
Οι αθλητές θα εκκινούν μπροστά από το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας. Το σιρκουί του αγώνα θα διεξαχθεί μέσα στα δύο πάρκα απολιθωμένων δέντρων της Πλάκας, που βρίσκονται λίγα μέτρα έξω από το Σίγρι.
Το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Απολιθωμένου Δάσους Λέσβου ανοίγει τις πόρτες του και φιλοξενεί τον τελικό του κυπέλλου ορεινής ποδηλασίας Λέσβου "LESVOS RIDE GRAND PRIX MTB series 2022 " για τρίτη φορά.
Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί στο ξερό, αφιλόξενο, ηφαιστειακό, άδενδρο και άνυδρο τοπίο της Δυτικής Λέσβου, σε μια γρήγορη διαδρομή λίγων υψομετρικών, αλλά με τεχνικές δυσκολίες.
Οι εγγραφές έχουν ξεκινήσει. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ 
Για περισσότερες πληροφορίες για τον αγώνα καλέστε στο τηλ 6937083538 ή στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Last modified onΠέμπτη, 25 Αύγουστος 2022 12:34

Σχολιάστε!

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

Translate

Greek Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish