Προειδοποίηση
  • JFolder: :files: Η διαδρομή δεν καταλήγει σε φάκελο. Διαδρομή: /home/lesvosmt/public_html/images/stories/polimesa/1342
Ειδοποίηση
  • There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/stories/polimesa/1342

Ενημέρωση

Trans Africa 2015

Rate this item
(0 votes)

1ος ο Steffen Streich με 8 μέρες και 19 ώρες!‏

 Το ταξίδι ξεκίνησε πριν από 9 μέρες, όταν το πρωί της 4ης Οκτωβρίου του 2015 μερικοί μόνο τολμηροί αναβάτες ξεκίνησαν από το Beitbridge για να φτάσουν στην άλλη άκρια της αφιλόξενης χώρας της Αφρικανικής ηπείρου, στο Cape Town.
Μέσα σε 8 μέρες 19 ώρες και 28 λεπτά ο Steffen διέσχισε την απέραντη Αφρικανική χώρα και έφτασε νικητής τα μεσάνυχτα της Δευτέρας καταρρίπτοντας και το ρεκόρ καλύτερου χρόνου.
 Το μπλουζάκι με την Ελληνική σημαία έδειξε τα "δόντια" του στους αντιπάλους του από την αρχή. Κατά τον τερματισμό του μεσάνυχτα Δευτέρας προς Τρίτη ο δεύτερος και ο τρίτος Colin Anderson και Andrew Bradford που πάνε σε όλη τη διαδρομή μαζί, βρίσκονται εκεί που ήταν ο Steffen πριν 3 μέρες! Οι εγκαταλείψεις άρχισαν από τις πρώτες μέρες του αγώνα. Την ώρα του τερματισμού του Steffen συνεχίζουν ακόμα 3 αναβάτες μη γνωρίζοντας βέβαια πόσοι απ' αυτούς θα τερματίσουν καθότι ο τελευταίος Kenny Fagan βρίσκεται ακόμα στα μισά του αγώνα.
 Οι ακραίες θερμοκρασίες (μια μέρα 42 την επόμενη 20), τα καιρικά φαινόμενα (ομίχλη), οι τεράστιες οροσειρές με άπειρα υψομετρικά, η άνυδρη έρημος, η έλλειψη σκιάς, σ' ένα τοπίο που εναλλάσσεται συνεχώς ήταν η μεγαλύτεροι εχθροί του Λέσβιου υπερήρωα που μας τίμησε διασχίζοντας ολόκληρη την ήπειρο με την Ελληνική σημαία στο στο στήθος του.
 Οι πανύψηλοι ορεινοί όγκοι που περιβάλλουν το Cape Town σαν τείχη, δεν στάθηκαν εμπόδιο στην πολιορκητική “μηχανή” με το όνομα Steffen Streich, που σε διάστημα 9 ημερών κατάφερε να πάρει πρώτος την καρό σημαία του τερματισμού, και να γίνει ο νικητής του Trans Africa 2015. Μπράβο Στέφεν.

Υ.Γ. Και γι αυτούς που τους αρέσουν οι αριθμοί, να προσθέσουμε... 2.803 χιλιόμετρα και 30.276 μέτρα... υψομετρικά!

{gallery}stories/polimesa/1342{/gallery}

Last modified onΔευτέρα, 19 Οκτώβριος 2015 23:32

Σχολιάστε!

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

Translate

Greek Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish