Ενημέρωση

Cycling friends!

Rate this item
(0 votes)

Τον Harald Girstmair τον γνώρισαμε φέτος στο νησί όπου ήρθε να δουλέψει λόγω του προσφυγικού και η κοινή μας αγάπη για το ποδήλατο μας έφερε κοντά. Κάναμε αρκετές συζητήσεις, τρέξαμε μαζί στους αγώνες που έγιναν αυτή τη περίοδο στο νησί, βρεθήκαμε στα ποδηλατικά στέκια και γενικά μέσα σε λίγους μήνες έγινε μέλος της ομάδας μας.
Λόγω του ανοιχτού του χαρακτήρα, από την πρώτη στιγμή έδειξε τον ενθουσιασμό του για το πόσα πολλά ποδηλατικά δρώμενα γίνονται στο νησί και φυσικά με τον τρόπο του μας έδειχνε το πόσο πολύ του έχει κάνει εντύπωση ο τρόπος που τον δεχτήκαμε και τον βοηθήσαμε σε ότι χρειάστηκε.
Ο λόγος που έκατσα να τα γράψω όλα αυτά είναι ένα κείμενο που ανάρτησε ο ίδιος στο προσωπικό του προφίλ για την μέχρι τώρα εμπειρία του στο νησί γράφοντας τόσα καλά λόγια για τους «νέους του φίλους» όπως μας αποκαλεί και με αυτό τον τρόπο θέλω να θυμίσω σε όσους το διαβάσουν ότι αυτός είναι ο τρόπος που πρέπει να βλέπουμε και να φερόμαστε όλους αυτούς που για τον ένα ή τον άλλο λόγο έχουν έρθει στον τόπο μας...... ως νέους φίλους! Έτσι θα θέλουν να μας ξαναδούν και να μας ξαναδούν.......
Καλό καλοκαίρι Harald.... nice to meet you and hope to see you soon!

Last modified onΠαρασκευή, 01 Ιούλιος 2016 08:57

Σχολιάστε!

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

Translate

Greek Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish