Ενημέρωση

RELAY MTB "MOUTSOUNA CHALLENGE" - Ανασκόπηση

Rate this item
(0 votes)

Την Κυριακή 19/2/2017 στις 11:00 το πρωί, στα Τσαμάκια, για πρώτη φορά τα ποδήλατα γιόρτασαν τις αποκριές στη Λέσβο μ' έναν ξεχωριστό τρόπο. Αγώνας μασκαρεμένων με δοκιμασίες, δεξιότητες και πολύ γέλιο, στα πλαίσια των εορταστικών εκδηλώσεων της Αποκριάς, από τον Δήμο Λέσβου και το Lesvos Ride με την υποστήριξη του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου.
Σ' έναν αγώνα χωρίς χρονόμετρο, αλλά μόνο με κέφι, διασκέδαση και άφθονο θέαμα στους παρευρισκόμενους που προσέφεραν οι ποδηλάτες καθώς περνούσαν από τις ποδηλατικές δοκιμασίες. Δοκοί ισορροπίας σε ευθεία αλλά και σε γωνία, σκαλοπατάκια, απότομες ανηφόρες, ποδηλατική τραμπάλα, περιοχή "χωρίς χέρια" και άλλα, ήταν μερικές μόνο από τις προκλήσεις που έπρεπε να αντιμετωπίσουν οι διαγωνιζόμενοι που έπρεπε να συμμετέχουν φορώντας τις αποκριάτικες στολές τους.
Νικητής, στέφθηκε ο Παναγιώτης Μπιτάδος που με ακρίβεια ολοκλήρωσε αλάθητος όλες τις απαιτητικές διαδικασίες του αγώνα παίρνοντας με άνεση το απόλυτο άριστα που τον ανέβασε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου. Τις υπόλοιπες θέσεις στο βάθρο συμπλήρωσαν ο Τάκης Ανεζίνος, Γιάννης Βεγιάννης, Χρόνης Κυλίτσης, Εμμανουήλ Χατζέλης και Νίκος Τελωνιάτης. Η 6άδα βραβεύτηκε με αποκριάτικα καπέλα και κορώνες για τους νικητές.
Όλοι πέρασαν υπέροχα και ανανέωσαν το καρναβαλικό τους ραντεβού για την επόμενη Κυριακή στις 15:00 στη Λαγκάδα για να ξεκινήσουν την Ποδηλατική παρέλαση μέχρι την πλατεία Σαπφούς όπου και θα ολοκληρωθούν οι Καρναβαλικές εκδηλώσεις του 2017 στη Μυτιλήνη.

δείτε ΕΔΩ φωτογραφίες απο την εκδήλωση.

Σχολιάστε!

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

Translate

Greek Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish