Ενημέρωση

Έργα Ποδηλατόδρομου πίσω από το κάστρο - Ημέρα 320η

Rate this item
(0 votes)

Σε ενάμιση μήνα θα κλείσουμε χρόνο από την έναρξη των εργασιών του έργου του Πεζόδρομου Ποδηλατόδρομου που θα ενώσει το άγαλμα της Ελευθερίας με την βόρεια είσοδο του κάστρου περιφερειακά πίσω από την πόλη.
Όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες που συνοδεύουν το άρθρο, το τμήμα του δρόμου ήπιας κυκλοφορίας οχημάτων έχει ολοκληρωθεί και καταληφθεί ήδη άναρχα από αυτοκίνητα.
Έως το άγαλμα και μέχρι την πλατεία Φυκιότρυπας και τον κυκλικό κόμβο αναστροφής (που κάποιοι έσπευσαν να παρερμηνεύσουν σε ... πάρκινγκ!) έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες.
Αναμένονται τους επόμενους μήνες να τοποθετηθούν τα φωτιστικά σώματα που θα δώσουν ζωή και τη νύχτα στην περιοχή, αλλά και η διαμόρφωση του χώρου με παρτέρια και μεταφυτεύσεις.
Στο τμήμα του Πεζόδρομου Ποδηλατόδρομου μόλις ξεκίνησαν οι εργασίες. Στη Φυκιότρυπα διαμορφώνεται ο χώρος με πετρόχτιστα παγκάκια και άλλες κατασκευές που θα γίνουν στο μέλλον.
Ο χώρος μέσα στα Τσαμάκια εξακολουθεί να χρησιμοποιείται από αυτοκίνητα σαν χώρος στάθμευσης. Το πλάτος του δρόμου μαζί με τη διαπλάτυνση τώρα υπερεπαρκεί για κίνηση 2 αυτοκινήτων ενώ σε πολλά σημεία υπάρχει και πρόβλεψη για παράλληλη χρήση του δρόμου με 3η λωρίδα για στάθμευση!
Μέρα 1η:
Μέρα 50:
Μέρα 106: 
Μέρα 147:
Μέρα 197: 
Μέρα 217: 
Μέρα 282: 

Last modified onΔευτέρα, 12 Οκτώβριος 2020 20:12

Σχολιάστε!

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

Translate

Greek Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish