Ενημέρωση

Ticket2Ride - Νέο ποδηλατικό κατάστημα στη Μυτιλήνη

Rate this item
(0 votes)

Παρά την μεγάλη άνοδο τα τελευταία χρόνια της χρήσης ποδηλάτου (αστικού, ορεινού, δρόμου) στη Μυτιλήνη, ελάχιστα είναι ακόμα τα ποδηλατικά καταστήματα που μπορείς να φτιάξεις το ποδήλατο σου, να αγοράσεις καινούριο, να προμηθευτείς ποδηλατικό εξοπλισμό, ανταλλακτικά, ρούχα, παπούτσια, συμπληρώματα διατροφής, να ενημερωθείς για τις νέες τάσεις της ποδηλασίας και να σου γίνουν σοβαρές κι εξειδικευμένες προτάσεις σε όλα τα παραπάνω.
Για αυτούς τους λόγους δεν μπορούμε παρά να περιμένουμε με ανυπομονησία το άνοιγμα του νέου ποδηλατικού καταστήματος στην πόλη μας στην οδό Ερεσού 10. Το Ticket2Ride.gr ανοίγει την επόμενη Tετάρτη 13/10/2021 από τον αθλητή και πρώην μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου, τον πανελλαδικά διακεκριμένο αθλητή αγώνων enduro MTB, Παναγιώτη Γιαννούλη.
Νέες ιδέες, νέες μάρκες, νέος εξοπλισμός, νέες προτάσεις, νέα προϊόντα... Ποιος δεν έχει ανάγκη από' όλα αυτά; Ποιος δεν ανυπομονεί; Αξίζει να το επισκεφτείτε.
Το Opening Party του νέου καταστήματος θα γίνει το Σάββατο 23/10/2021 στις 7:00 το απόγευμα... Το Ticket2Ride σας περιμένει όλους Ερεσού 10 στη Μυτιλήνη.

Last modified onΔευτέρα, 11 Οκτώβριος 2021 13:31

Σχολιάστε!

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

Translate

Greek Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish