Ενημέρωση

Νικητής στο X-Terra Greece 2022 o Π. Μπιτάδος

Rate this item
(0 votes)

Το παιδί φαινόμενο από τη Μυτιλήνη, έκανε ακόμα μια χρονιά το θαύμα του.
Η προπόνηση, η αφοσίωση, η επιμονή αυτού του αθλητή δεν έχουν προηγούμενο.
Οι συνεχείς διακρίσεις του μικρού Παναγιώτη Μπιτάδου τιμάνε κάθε Λέσβιο και μας γεμίζουν προσδοκία για ακόμα μεγαλύτερες νίκες, ακόμα περισσότερες διακρίσεις. Το βλέπουμε, το ονειρευόμαστε, το περιμένουμε, το προδιαγεγραμμένο υπέρλαμπρο μέλλον που έχει αυτό το ακούραστο παιδί, που κάθε φορά, όπου και να αγωνιστεί, ανεβαίνει στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου.
Το Σάββατο 16/4/2022 αγωνίστηκε στο X-Terra Greece 2022 και δεν δυσκολεύτηκε καθόλου να κατακτήσει με άνεση την πρώτη θέση, και μάλιστα με διαφορά σχεδόν 2 λεπτών από τον 2ο. Στον αγώνα που αν και "Ελληνικός", ο ανταγωνισμός δεν ήταν καθόλου "τοπικός", ο Παναγιώτης είχε να αντιμετωπίσει 2 Ολυμπιονίκες και πάνω από 10 Παγκόσμιους πρωταθλητές και φιναλίστ σε Παγκόσμια και Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα, σ' έναν αγώνα κορυφαίου επιπέδου που πρόσθεσε μια ιδιαίτερα ξεχωριστή αίγλη και τεράστια αξία στη μεγάλη νίκη του Παναγιώτη!
Ιδιαίτερα απαιτητική ήταν φέτος η ποδηλατική διαδρομή που άλλαξε ανεβάζοντας κατακόρυφα τον βαθμό δυσκολίας, κάτι όμως που τον Παναγιώτη με την καθημερινή του προπόνηση στα χώματα της Λέσβου, δεν αποτέλεσε σε κανένα σημείο δυσκολία, κάνοντάς τον να χτίσει διαφορά και να αξιοποιήσει ακόμα περισσότερο το προβάδισμα που είχε ήδη κερδίσει από τον υδάτινο στίβο.
1ος: Παναγιώτης Μπιτάδος με χρόνο 02:20:33, 2ος: Maxim Chané με 02:22:20, 3ος: Michele Bonacina με 02:25:01, 4ος: Richard Murray με 02:25:15, 5ος: Théo Dupras με 02:25:30, 6ος: Federico Spinazzè με 02:25:50.

Last modified onΔευτέρα, 18 Απρίλιος 2022 09:03

Σχολιάστε!

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

Translate

Greek Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish