Ενημέρωση

2ος Ο Γιαννόγλου στο Chamois Ride

Rate this item
(0 votes)

18 Σεπτεμβρίου 2022
Chamois Ride-Enduro Greek Series 2022 Round 4.
Anilio Park - Χιονοδρομικό Κέντρο Ανηλίου.
Για πρώτη φορά στην Ελλάδα πραγματοποιήθηκε αγώνας Enduro MTB σε χιονοδρομικό κέντρο. Στο αλπικό τοπίο του Ανήλιου, του νεώτερου χιονοδρομικού κέντρου στην Ελλάδα, που μετετράπει με καινούργιες διαδρομές σε bike park, ολοκληρώθηκε την Κυριακή 18/9/22 ένας αγώνας πρότυπο, η 4η στάση του Enduro Greek Series.
Στον αγώνα συμμετείχαν 3 Λέσβιοι φίλοι, αθλητές και μέλη του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου. Στην κατηγορία ανδρών Men(31-38) πρώτος τερμάτισε ο Τσιρής Ηλίας με χρόνο 20':58''.30 μόλις 1,1 δέκατο του δευτερολέπτου μπροστά από τον Γιάννη Γιαννόγλου (20:58.41) αθλητή του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου ο οποίος κατέκτησε επάξια την 2η θέση στην κατηγορία. Στην ίδια κατηγορία έτρεξαν όλοι από τη Λέσβο, ο Αντώνης Σακελλαρίου και ο Μαρίνος Μιχαλακέλλης. Ο Σακελλαρίου Αντώνης (Lesvos Cycling Club) με χρόνο 26:17.84 κατετάγει 18ος ενώ ο Μαρίνος Μιχαλακέλλης τερμάτισε 23ος, καταγραφοντας χρόνο 29:27.34 Συνολικά αγωνίστηκαν 118 αθλητές με ποδήλατα, ενώ και 5 απ' αυτούς, δεν κατάφεραν να τερματίσουν. 5 ήταν οι γυναίκες που συμμετείχαν στο σκληρό αγώνα, με πρώτη ν' ανεβαίνει στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου τη Βάσω Λαζοπούλου (πρωταθλήτρια Ελλάδας) και 3η την Zaharieva Veneta (πρωταθλήτρια Ρουμανίας) - (και οι 2 είχαν τρέξει και στη Λέσβο). Την εκδήλωση συμπλήρωσαν 19 ακόμη αγωνιζόμενοι με e-bikes.
Στη Γενική κατάταξη καλύτερο χρόνο κατέγραψε ο Σωκράτης Ζώτος, κατηγορία Under-21 με 2ο τον Ελισαίο Γουβή Men Elite(22-30) και 3ο τον Γιώργο Αγιομαυρίτη Men Elite(22-30). Μια 10η θέση γενικής για τον Γιάννη Γιαννόγλου έρχεται κι εδώ να επισφραγίσει μια τέλεια εμφάνιση σε αγώνα αυτού του επιπέδου, με τις καλύτερες και δυνατότερες συμμετοχές όχι μόνο από την Ελλάδα, αλλά κι απ' το εξωτερικό. Ο Γιάννης Γιαννόγλου έδειξε δείγματα μεγάλου αθλητή και πέτυχε μια τεράστια διάκριση σήμερα. Σίγουρα έχουμε πολλά ακόμα να δούμε και να περιμένουμε από αυτόν τον κορυφαίο στο είδος του μεγάλο αθλητή.
Ο Ποδηλατικός Σύλλογος Λέσβου στέλνει τα συγχαρητήρια στους αθλητές από τη Λέσβο, τους εύχεται καλή ξεκούραση και καλή επιστροφή.

Δείτε τα αποτελέσματα ΕΔΩ

Last modified onΔευτέρα, 19 Σεπτέμβριος 2022 09:39

Σχολιάστε!

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

Translate

Greek Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish