Ενημέρωση

Τοπικό Πρωτάθλημα Αττικής 2024 - Αποτελέσματα

Rate this item
(0 votes)

Κυριακή 11/2/2024
Τοπικό Πρωτάθλημα Αττικής
Μάνδρα - Αγ. Γεώργιος Κιάφας.
Η κατάταξη των Αθλητών.

Η Αγωνιστική χρονια άνοιξε με τον καλύτερο τρόπο. Η πρώτη αποστολή εκτός Λέσβου του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου για το 2024 στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία.
Ο πολύπειρος Μπάμπης Μπουντάκης έδωσε μάχη ανάμεσα στους λύκους της κατηγορίας Μάστερς Β και κατετάγει 9ος, ενώ ο πρωτοεμφανιζόμενος σε αγώνα Πρωταθλήματος Αντώνης Σακελλαρίου, στην πρώτη του επαφή ανάμεσα στους καλύτερους της Ελλάδας κατέκτησε επάξια την κορυφαία 5η θέση στην κατηγορία φωτιά των Μάστερς Α.

Το Πρωτάθλημα Αττικής Ορεινής Ποδηλασίας στην Μάνδρα, διοργάνωσε ο Ποδηλατικός Σύλλογος Μάνδρας «West Coast» σε συνεργασία με την Τοπική Επιτροπή Ποδηλασίας Αττικής (Τ.Ε.Π.Α.), στην τοποθεσία Αγ. Γεώργιος στην Κιάφα του Δήμου Μάνδρας-Ειδυλλίας.
Η καινούργια διαδρομή των 4480μ ήταν XCO, η περσινή του πρωταθλήματος ανδρών, με δασικούς δρόμους, μονοπάτια, σημεία με δυσκολίες και αρκετά τεχνική με πολλά μεγάλα ντροπ και απότομα ανηφορικά. Απαιτητική και αντάξια να κρίνει τον Πρωταθλητή Αττικής 2024.
Ο αγώνας ήταν ενταγμένος στο αγωνιστικό πρόγραμμα της ΕΟΠ και έδωσε βαθμολογία στην ατομική & σωματειακή κατάταξη της ΕΟΠ.

Η αποστολή του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου επιστρέφει αύριο Δευτέρα στο νησί. Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πο. Συ. Λέσβου συγχαίρει τους αθλητές που εκπροσώπησαν το νησί, για τις κορυφαίες θέσεις που κατέλαβαν στο Τοπικό Πρωτάθλημα Αττικής 2024, τους εύχεται καλή αποκατάσταση και καλή επιστροφή μετά τη λήξη των απαγορευτικών, στο νησί.

Last modified onΔευτέρα, 12 Φεβρουάριος 2024 17:59

Σχολιάστε!

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

Translate

Greek Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish