Ενημέρωση

Items filtered by date: Κυριακή, 12 Σεπτέμβριος 2021

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Marathon MTB 2021 - Ανασκόπηση & αποτελέσματα

12/9/2021 Νέο Πετρίτσι.
Η Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας σε συνεργασία με τον Ποδηλάτη, με την υποστήριξη της racesystem και τον Σύνδεσμο Φίλων Οχυρού Ιστιμπέη, διοργάνωσε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Marathon (XCM) του 2021. Οι κατηγορίες που έλαβαν μέρος στην διοργάνωση ήταν οι elite και masters ανδρών-γυναικών.
Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου στο Νέο Πετρίτσι Σερρών. Τόσο η εκκίνηση όσο και ο τερματισμός έγιναν στην πλατεία του χωριού, με την διαδρομή να έχει συνολικό μήκος 63,7 χιλιομέτρων και 1875 υψομετρικά.
Οι βραβεύσεις νικητών όλων των κατηγοριών έγιναν στις 14:00 στην Πλατεία Νέου Πετριτσίου.
Το Λεσβιακό ενδιαφέρον εστιάζεται στη συμμετοχή του αθλητή του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου, Χαράλαμπου Μπουντάκη.
Ο Μπουντάκης άρτια προετοιμασμένος ρίχτηκε στη μάχη με τους καλύτερου αθλητές της Ελλάδας στο αγώνισμα και πέτυχε την 8η θέση στην κατηγορία Masters B και τη 13η θέση της γενικής κατάταξης των Master σ' έναν αγώνα που όπως δήλωσε αποκλειστικά στο Lesvos MTB ήταν από τους δυσκολότερους της αγωνιστικής του καριέρας. Στα τελευταία κατηφορικά χιλιόμετρα πριν τον τερματισμό είχε πολλές κράμπες που όμως δεν μπόρεσαν να σταθούν εμπόδιο στο Λέσβιο αθλητή, που με σκληρή προπόνηση στα Λεσβιακά χώματα κατάφερε να φτάσει στις ψηλότερες θέσεις του Πανελλαδικού Πρωταθλήματος Marathon MTB.
Πρωταθλητής Ελλάδας MARATHON MTB 2021 στην κατηγορία ΑΝΔΡΩΝ αναδείχθηκε ο Ηλίας Τσορτουκτσιδης της ΑΕΚ , 2ος ο Θεόδωρος Πετρίδης του ΠΣ ΜΑΝΔΡΑΣ ΔΥΤΙΚΗ ΑΚΤΗ και 3ος ο Γεώργιος Δάντος. Στους Μάστερς επικράτησε ο Σπυρίδων Νικολούζος της Η ΠΡΟΟΔΟΣ Α.Σ.Ν.ΒΟΥΤΣΑ, με 2ο τον Σπυρίδων Λακιωτάκη του ΠΟΧ ΤΑΛΩΣ, 3ο τον Κωνσταντίνο Καβαλιεράτο πάλι του ΠΟΧ ΤΑΛΩΣ και 13ο τον Μπάμπη Μπουντάκη του Ποδηλατικός Σύλλογος Λέσβου.
Το Δ.Σ. του ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου συγχαίρει τον αθλητή του που εκπροσώπησε επάξια ολόκληρο το νησί, ολόκληρο το σύλλογο, ολόκληρη την ποδηλατική κοινότητα της Λέσβου.

Αποτελέσματα

ΔείτεΕΔΩ την εκκίνηση του αγώνα.

“Χίος «Το Συλλεκτικό» - 100 years BRM” – 200k

Σάββατο 11/9/2021 Χίος
Πλούσιο ήταν αυτό το Σαββατοκύριακο σε ποδηλατικές εκδηλώσεις.
Το Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου στις 07:00 δόθηκε η εκκίνηση του Brevet Χίος από την παραλία της Χίου.
Με επιτυχία διεξήχθει το Brevet 200ων χιλιομέτρων του γειτονικού νησιού σε διοργάνωση Aphrodite Lingerie.
Το Λεσβιακό ενδιαφέρον εστιάζεται στη συμμετοχή δύο μελών του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου, τον Αλέξανδρο Γκέντση και τον Καλδέλη Δημήτρη που ολοκλήρωσαν επιτυχώς την απαιτητική διαδρομή των 200 χλμ στο νησί της Χίου.

Subscribe to this RSS feed

Translate

Greek Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish