Βίντεο

Items filtered by date: Κυριακή, 24 Οκτώβριος 2021

Opening Party του ποδηλατικού καταστήματος Ticket2Ride

Το Σάββατο στις 23/10/2021 πραγματοποιήθηκε σε εγκάρδιο κλίμα το opening party του νέου ποδηλατικού καταστήματος επί της οδού Ερεσού 10 στη Μυτιλήνη "Ticket2Ride".
Φίλοι, άνθρωποι του ποδηλατικού κόσμου, λάτρεις της ποδηλασίας και αθλητές, παραβρέθηκαν σε ένα απόγευμα γεμάτο μουσική και ευχάριστη διάθεση, ενώ παράλληλα ξεναγήθηκαν στον καινούργιο χώρο του καταστήματος και στον μαγικό κόσμο του ποδηλάτου. Κατά την είσοδο τους, τους υποδεχόταν ο ιδιοκτήτης του καταστήματος Παναγιώτης Γιαννούλης που αποτελεί την κινητήριο δύναμη πίσω από αυτό το νέο ποδηλατικό κατάστημα στην πόλη της Μυτιλήνης.
Όλοι είδαν, δοκίμασαν τα νέα προϊόντα στα ράφια κι άκουσαν τις πολύτιμες πληροφορίες και συμβουλές του εξειδικευμένου επισκευαστή!
Σε όλο το κατάστημα για ώρες επικράτησαν φιλικές κουβέντες και χαλαρή διάθεση. Όλη η συζήτηση γύρναγε γύρω από τι άλλο; Από το ποδήλατο! Ο Παναγιώτης Γιαννούλης ήταν πάντα σε ετοιμότητα, να εξηγήσει την υπεροχή των επιλεγμένων προϊόντων που κοσμούσαν τα ράφια του καταστήματος. Ένα όμορφο απόγευμα, εξελίχθηκε σε λαμπρό βράδυ και όλοι έφυγαν πιο πλούσιοι σε εμπειρίες και συναισθήματα.
Ο Ποδηλατικός Σύλλογος Λέσβου εύχεται στο νέο ποδηλατικό κατάστημα της πόλης μας, καλές δουλειές.

Ο Κώστας Μπάμης 4ος στο Tihio Race

Μπορεί ο Κώστας Μπάμης να έχει καιρό που ο δρόμος του τον έφερε μακριά από τούτο το νησί, αλλά ούτε αυτός ξέχασε την ποδηλατική μας κοινότητα, ούτε κι εμείς αυτόν.
24/10/2021 αγωνίστηκε στο Tihio Mountain Bike Race 2021, κατέκτησε την 4η θέση στην κατηγορία Α1 κι έφερε τα χρώματα του συλλόγου στο βάθρο. Κι αν δεν είχε και 1-2 αναποδιές ίσως να ήταν και πάνω στο βάθρο. Το Τείχιο είναι ορεινό χωριό του δήμου Δωρίδος σε υψόμετρο 580 μέτρων με πληθυσμό μόλις 160 κατοίκους.
Η τιμή του τοπικού μας συλλόγου τεράστια που ένας αθλητής, μέλος του Πο.Συ.Λε. ανέβασε στο βάθρο το σήμα του Λεσβιακού συλλόγου σ' έναν αγώνα πολύ μακριά απ΄το νησί αλλά τόσο κοντά στις καρδιές μας. Ένας από τους πιο άρτιους αγώνες διοργανωτικά στην Ελλάδα και με τη φήμη αγώνα που η εμπειρία του, σου μένει βαθιά χαραγμένη στο μυαλό. Το τοπίο μαγευτικό, η φύση πλούσια σε όλα. Τα γενικά χαρακτηριστικά της αγωνιστικής διαδρομής είναι δασικοί δρόμοι στο μεγαλύτερο μέρος τους, στενοί με πολύ καλό τερέν και μονοπάτια, ανηφορικά και κατηφορικά, με καλό τερέν, σημεία με κλειστές στροφές και τεχνικά τμήματα. Η συνολική απόσταση είναι 16km με 550μ θετικά υψομετρικά. Η δυσκολία διαδρομής χαρακτηρίζεται μέτρια σε ότι αφορά την τεχνική δυσκολία, αλλά πολύ απαιτητική για τα ανηφορικά τμήματα της!
Ο Ποδηλατικός Σύλλογος Λέσβου συγχαίρει τον Κωνσταντίνο Μπάμη για την κορυφαία του επίδοση και του εύχεται πάντα νίκες καλή ξεκούραση και καλή αποκατάσταση.

Subscribe to this RSS feed

Translate

Greek Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish