Βίντεο

Items filtered by date: Τετάρτη, 28 Ιούνιος 2023

STIPSI MTB 2023

Κυριακή 9 Ιουλίου 2023

Την Κυριακή 9 Ιουλίου 2023 και ώρα 9:00 θα πραγματοποιηθεί ο STIPSI MTB 2023 με σημείο εκκίνησης την πλατεία της Στύψης. Ο αγώνας είναι συνδιοργάνωση της Κοινότητας Στύψης με την υποστήριξη του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου. Τεχνικός σύμβουλος θα είναι το Lesvos Ride.
Είναι ο 2ος αγώνας του τοπικού πρωταθλήματος Ορεινής Ποδηλασίας, που θα ολοκληρωθεί με 4 διοργανώσεις σε χωριά της Λέσβου.
Η διαδρομή ξεκινά από την κεντρική πλατεία του χωριού, διασχίζει στενά σοκάκια, σκαλοπάτια, ανηφορικά και κατηφορικά πλακόστρωτα στενά, δίπλα σε παραδοσιακά σπίτια με ανθοστόλιστες αυλές, συνεχίζει με μονοπάτια μέσα στο δασάκι, δίπλα στο χωριό και ολοκληρώνεται με μια κυκλική διαδρομή 3,6 χλμ.
Κάντε την εγγραφή σας ΕΔΩ 

8η Ποδηλατοδρομία Παραλίας Μανταμάδου

Την Κυριακή 2 Ιουλίου στις 10:00 το πρωί, ο Φυσιολατρικός, Ανθρωπιστικός Σύλλογος «Ηλιαχτίδα» Μανταμάδου καλεί όλους τους φίλους της ποδηλασίας, στην παραλία Ασπροποτάμου για μία ποδηλατοβόλτα για μικρούς και μεγάλους.
Δηλώστε έγκαιρα την συμμετοχή σας στα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου, στο τηλέφωνο 6937156885 και 2253061005.
Την ημέρα της διεξαγωγής θα πραγματοποιηθεί μεγάλη κλήρωση για ένα ποδήλατο, προσφορά της Αγροτικής Στέγης Μουφλουζέλλης . Μπορείτε να προμηθευτείτε λαχνούς για την μεγάλη κλήρωση κατά την διάρκεια των εγγράφων όπως και την ημέρα της ποδηλατοδρομίας.
Όπως κάθε χρόνο θα υπάρχουν δώρα έκπληξη για όλους τους συμμετέχοντες.

Subscribe to this RSS feed

Translate

Greek Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish