Φωτογραφίες

Items filtered by date: Σάββατο, 06 Νοέμβριος 2021

Τηλεδιάσκεψη για την Ορεινή Ποδηλασία

Την Τετάρτη 3ης Νοεμβρίου 2021 ο Ποδηλατικός Σύλλογος Λέσβου με εκπρόσωπο τον Πρόεδρο κο Λασκαρίδη Ιγνάτη, συμμετείχε καλεσμένος της ΕΟΠ σε τηλεδιάσκεψη με θέμα την Ορεινή Ποδηλασία στην Ελλάδα. Συντονιστής της συζήτησης ήταν ο πρόεδρος της τεχνικής επιτροπής ποδηλασίας κος Γεώργιος Λεβεντάκης.
Τα θέματα που συζητήθηκαν ήταν γενικά τα προβλήματα του αθλήματος της ορεινής ποδηλασίας στην Ελλάδα. Συζητήθηκαν μέτρα για την ανάπτυξη προς τη σωστή κατεύθυνση του σπορ και τέλος τοποθετήθηκαν όλοι οι συμμετέχοντες.
Όταν έφτασε η σειρά του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου που συμμετείχε πρώτη φορά διάσκεψη της ΕΟΠ, ο Πρόεδρος Ιγνάτης Λασκαρίδης ανέπτυξε τις παρακάτω θέσεις:
- Η ορεινή ποδηλασία ανθίζει στην Λέσβο.
- Συνολική εκτίμηση των αθλητών της Λέσβου ότι οι αγώνες είναι πολύ εύκολοι, με αποτέλεσμα να μην αναδεικνύεται νικητής ο καλύτερος.
- Απαιτείται η παρέμβαση της ΕΟΠ στον κρατικό μηχανισμό για να βρεθεί λύση με τα κατά τόπους δασαρχεία και τις άδειες χρήσης.
- Το κυριότερο πρόβλημα της ομάδας αυτή τη στιγμή, είναι η μη ύπαρξη και δυνατότητα εξεύρεσης προπονητή, με αποτέλεσμα να μην έχουμε στη Λέσβο ακαδημία ποδηλασίας!
- Θεωρεί ότι η ανάπτυξη του BMX θα φέρει περαιτέρω άνθιση στο άθλημα.
- Βλέπουμε την έκδοση δελτίων sportive θετικό.

Δείτε ΕΔΩ τις τοποθετήσεις όλων των ομιλητών.

Subscribe to this RSS feed

Translate

Greek Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish