Φωτογραφίες

Items filtered by date: Δευτέρα, 28 Μάρτιος 2022

3η Ποδηλατάδα για τον Αυτισμό

Ο αυτισμός και το ποδήλατο μπορούν να γίνουν δύο καλοί φίλοι, αρκεί να βρεθεί η ισορροπία...
Η ΣΥΝ-εξέλιξη Λέσβου σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου μας καλεί στην 3η Ποδηλατάδα για τον Αυτισμό σε μια δράση ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης.
Την Κυριακή 3/4/2022 στις 11:00 θα συγκεντρωθούμε μπροστά στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης για να ποδηλατίσουμε, να περπατήσουμε, να τρέξουμε και να γνωρίσουμε τον αυτισμό. Ελάτε να γνωρίσουμε το ποδήλατο ως παιχνίδι αλλά και ως μέσο μετακίνησης. Ελάτε όλοι να δείξουμε ότι είμαστε όλοι ίδιοι, όλοι διαφορετικοί και μπορούμε να είμαστε και όλοι μαζί. Στον τερματισμό μας στα Τσαμάκια της Μυτιλήνης πάνω από τον Ποδηλατόδρομο, θα πραγματοποιηθεί μια σειρά εκδηλώσεων από τους διοργανωτές.

Δείτε την ανασκόπηση της τελευταίας Ποδηλατάδας για τον αυτισμό ΕΔΩ

Δείτε το βίντεο της τελευταίας Ποδηλατάδας για τον αυτισμό ΕΔΩ

Τσαμάκια πίστα ορεινής ποδηλασίας

Μυτιλήνη 28/3/2050

Τσαμάκια πίστα ορεινής ποδηλασίας.

Ένα μεγάλο έργο ολοκληρώθηκε μέσα στον αστικό πνεύμονα πρασίνου της Μυτιλήνης. Πλήθος οικογενειών συρρέουν κάθε μέρα για να αθληθούν, να συναντηθούν, να διασκεδάσουν. Η επιλογή της θέσης τόσο κοντά στην πόλη και τόσο εύκολα προσβάσιμη, δίπλα στον πρώτο ποδηλατόδρομο Μυτιλήνης αποτελεί πόλο έλξης για μικρούς και μεγάλους φίλους του ποδηλάτου. Πνιγμένος στο πράσινο αυτός ο χώρος άθλησης, δίπλα στην πλαζ του Δήμου, τη σκιά των δέντρων και το κάστρο της Μυτιλήνης είναι σίγουρα η καλύτερη επιλογή χώρου για πίστα ορεινής ποδηλασίας.

Subscribe to this RSS feed

Translate

Greek Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish