Φωτογραφίες

Items filtered by date: Κυριακή, 17 Απρίλιος 2022

Νικητής στο X-Terra Greece 2022 o Π. Μπιτάδος

Το παιδί φαινόμενο από τη Μυτιλήνη, έκανε ακόμα μια χρονιά το θαύμα του.
Η προπόνηση, η αφοσίωση, η επιμονή αυτού του αθλητή δεν έχουν προηγούμενο.
Οι συνεχείς διακρίσεις του μικρού Παναγιώτη Μπιτάδου τιμάνε κάθε Λέσβιο και μας γεμίζουν προσδοκία για ακόμα μεγαλύτερες νίκες, ακόμα περισσότερες διακρίσεις. Το βλέπουμε, το ονειρευόμαστε, το περιμένουμε, το προδιαγεγραμμένο υπέρλαμπρο μέλλον που έχει αυτό το ακούραστο παιδί, που κάθε φορά, όπου και να αγωνιστεί, ανεβαίνει στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου.
Το Σάββατο 16/4/2022 αγωνίστηκε στο X-Terra Greece 2022 και δεν δυσκολεύτηκε καθόλου να κατακτήσει με άνεση την πρώτη θέση, και μάλιστα με διαφορά σχεδόν 2 λεπτών από τον 2ο. Στον αγώνα που αν και "Ελληνικός", ο ανταγωνισμός δεν ήταν καθόλου "τοπικός", ο Παναγιώτης είχε να αντιμετωπίσει 2 Ολυμπιονίκες και πάνω από 10 Παγκόσμιους πρωταθλητές και φιναλίστ σε Παγκόσμια και Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα, σ' έναν αγώνα κορυφαίου επιπέδου που πρόσθεσε μια ιδιαίτερα ξεχωριστή αίγλη και τεράστια αξία στη μεγάλη νίκη του Παναγιώτη!
Ιδιαίτερα απαιτητική ήταν φέτος η ποδηλατική διαδρομή που άλλαξε ανεβάζοντας κατακόρυφα τον βαθμό δυσκολίας, κάτι όμως που τον Παναγιώτη με την καθημερινή του προπόνηση στα χώματα της Λέσβου, δεν αποτέλεσε σε κανένα σημείο δυσκολία, κάνοντάς τον να χτίσει διαφορά και να αξιοποιήσει ακόμα περισσότερο το προβάδισμα που είχε ήδη κερδίσει από τον υδάτινο στίβο.
1ος: Παναγιώτης Μπιτάδος με χρόνο 02:20:33, 2ος: Maxim Chané με 02:22:20, 3ος: Michele Bonacina με 02:25:01, 4ος: Richard Murray με 02:25:15, 5ος: Théo Dupras με 02:25:30, 6ος: Federico Spinazzè με 02:25:50.

Παρέμβαση Πο. Συ. Λέσβου για το Master Plan λιμένα Μυτιλήνης

Ο Πο.Συ. Λέσβου, σαν μέλος της κοινωνίας πολιτών του νησιού, μετά την εξαγγελία των σχεδίων του Δήμου για εργασίες νέων εγκαταστάσεων στο ήδη υπάρχον κι επιβαρυμένο λιμένα της πόλης μας, ανησυχεί με το μέλλον της πόλης, του κυκλοφοριακού προβλήματος του κέντρου, του ελεύθερου χώρου των συμπολιτών μας, της ποιότητας ζωής, της αλλοίωσης της εικόνας του ιστορικού κέντρου και γενικά των αποφάσεων και νέων μέτρων που αντί να ελαφρύνουν το ήδη υπάρχον τεράστιο πρόβλημα, θα το επιδεινώσουν, θα δημιουργήσουν νέα επιπρόσθετα άλυτα θέματα που θα είναι πλέον αδύνατον να αντιστραφούν στο μέλλον, καθώς η τεράστια οικονομική επέμβαση που θα πραγματοποιηθεί στο κέντρο της πόλης, θα αποτελέσει αρνητικό παράγοντα για να ξαναεπενδυθεί τα επόμενα χρόνια αντίστοιχο ποσό για την οριστική μετεγκατάσταση του λιμανιού εκτός πόλης.
Διαβάστε περισσότερα στο παρακάτω Δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο Πο. Συ. Λέσβου.

Subscribe to this RSS feed

Translate

Greek Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish