Συμβουλές

Items filtered by date: Παρασκευή, 31 Μάρτιος 2023

Enduro Greek Series 2023 - KeenOnSpeed Enduro MTB στην Κω

Κως - 1 ΑΠΡ 2023 ΣΤΙΣ 12 Μ.Μ. – 2 ΑΠΡ 2023 ΣΤΙΣ 7 Μ.Μ.
H πρώτη στάση για το Enduro Greek Series 2023 ξεκινά φέτος στην όμορφη ποδηλατική Κω.
Στο κατώφλι του Απρίλη πάνω που η ανοιξη η Κως μας καλωσορίζει καταπράσινη και ανθισμένη με τις χελώνες, να κόβουν βόλτες. 4 ειδικές και 1 Power-Stage που βρίσκονται στο όρος Σύμπετρο με υψόμετρο 470 μέτρα, περιμένουν τους τολμηρούς αναβάτες του πρώτου γύρου του Enduro Greek Series ο οποίος είναι ταυτόχρονα και Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ENDURO (END) για το 2023. Εναλλαγές ανάμεσα σε ταχύτητα, ροή, παιχνίδι και τεχνικά κομμάτια υπόσχονται να ικανοποιήσουν όλα τα γούστα των αγωνιζομένων. Μαύρο πευκόχωμα και ψαμμίτης απαρτίζουν το έδαφος που είναι δεντροφυτέμενο με πεύκα και ευκαλύπτους. Τα μονοπάτια ξεκίνησαν να δημιουργούνται το 2017 από την μεγάλη αγάπη ελάχιστων ντόπιων για την ορεινή ποδηλασία, εν ονόματι Mud Turtles και του project Aegean Trails υπό την επίβλεψη της ΕΕΟΠ.
Ο αγώνας γίνεται υπό την αιγίδα του Ποδηλατικού Ομίλου Κω Π.Ο.Κω, του Δήμου Κω και της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου. Θα είναι ο πρώτος αγώνας Enduro MTB open και διασυλλογικός που γίνεται στην Κω.
Το Λεσβιακό ενδιαφέρον επικεντρώνεται στη συμμετοχή του αθλητή από τη Λέσβο, Δημήτρη Μοσχόβη που θα εκπροσωπήσει ποδηλατικά το νησί μας.
Ο Ποδηλατικός Σύλλογος Λέσβου εύχεται στον Λέσβιο αθλητή, καλή επιτυχία, να περάσει καλά και να επιστρέψει με διακρίσεις.

Subscribe to this RSS feed

Translate

Greek Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish