Μυτιλήνη 2050

Τηλεχορτοκοπτικό!

Rate this item
(1 Vote)

Μυτιλήνη 6/6/2050

Η παγκοσμίου φήμης σχολή εκπαίδευσης Trail Builders στη Λέσβο, “Γιαγιάννης - Βεννούλης & ΣΙΑ ΟΕ” προμηθεύτηκε πρόσφατα το απόλυτο υπερόπλο στον καθαρισμό μονοπατιών.
Το πρώτο τηλεχειριζόμενο μη επανδρωμένο, χορτοκοπτικό, θαμνοκοπτικό, από ανακυκλώσιμα υλικά με αισθητήρες αναγνώρισης και αποφυγής δέντρων και λοιπών εμποδίων. Αυτόματη διακοπή λειτουργίας μόλις οι ειδικοί ισχυροί θερμικοί ανιχνευτές εντοπίσουν σε απόσταση μικρότερη των 2 μέτρων οποιαδήποτε μορφή ζωής.
Κινείται από ένα δυνατό ηλεκτροκινητήρα που φορτίζει με ηλιακή ενέργεια, σε κάθε σταθμό φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων αλλά και στο σπίτι σας.
Με την τοποθέτηση ειδικών τροχών είναι ικανό να αφαιρεί και τις πέτρες. Ακόμα, μπορεί να προσφέρει lift στους ποδηλάτες μέχρι την κορυφή του μονοπατιού καθαρίζοντας, ενώ αυτοί απολαμβάνουν την επιστροφή στο φρεσκοκαθαρισμένο... Extra λειτουργία το “follow me” με ειδικό πομποδέκτη. Σας ακολουθεί σε όποιο μονοπάτι πάτε τη βόλτα σας, ενώ πίσω σας... καθαρίζει. Έτσι και η βόλτα γίνεται και το μονοπάτι καθαρίζει.

Σχολιάστε!

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

Translate

Greek Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish