Μυτιλήνη 2050

Με ποδήλατο στη δουλειά

Rate this item
(0 votes)

Μυτιλήνη 13/6/2050
Στην πρώτη θέση στην Ελλάδα κατατάχθηκε η Μυτιλήνη στο φιλικό διαγωνισμό “Με ποδήλατο στη δουλειά” που γίνεται 40 χρόνια στην Ελλάδα. Για πολλοστή φορά η πόλη μας όπως ήταν φυσικό, με τόσο μεγάλο αριθμό ποδηλάτων, το μεγαλύτερο δίκτυο ποδηλατόδρομων στην Ελλάδα και ποδηλατική κουλτούρα που έχουν να ζηλέψουν πολλές Ευρωπαϊκές πόλεις, δεν θα μπορούσε να μην είναι στην πρώτη θέση σε όλα... Μεγαλύτερος αριθμός συμμετεχόντων, περισσότερα χιλιόμετρα, περισσότερες μετακινήσεις... Δεν άφησε ούτε μια κατηγορία η Μυτιλήνη να μην διαπρέψει.
Το “ποδήλατο στη δουλειά” δεν είναι ένας απλός διαγωνισμός που κερδίζει ο καλύτερος. Με τη δύναμη του αριθμού των καταγεγραμμένων χρηστών, χιλιομέτρων, διαδρομών, ομάδων... είναι το ισχυρότερο μέσο πίεσης προς πάσα κατεύθυνση για ακόμα πιο ποδηλατικές πόλεις.
Μπράβο για ακόμα μια χρονιά στους συμμετέχοντες, στις ποδηλατικές ομάδες της Μυτιλήνης που βοήθησαν σ’ αυτό, στον Ποδηλατικό Σύλλογο Λέσβου που το οργάνωσε και το Lesvos MTB που στάθηκε αρωγός σε όλες τις προσπάθειες όλων των συμμετεχόντων.

Σχολιάστε!

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

Translate

Greek Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish