Ενημέρωση

XTERRA VOULIAGMENI SWIM CHALLENGE

Rate this item
(0 votes)

Ο Χειμερινός κολυμβητικός Διάπλους Βουλιαγμένης, πραγματοποιείται κάθε Νοέμβριο στον μαγευτικό κόλπο των Ν. Προαστίων της Αττικής, με εκκίνηση και τερματισμό τις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης (N.O.B).
Η συνεργασία της XTERRA Greece με τον Ν.Ο.Β από το 2013, έδωσε στη διοργάνωση μια νέα διάσταση, με αποτέλεσμα να αποτελεί σήμερα τον κορυφαίο και Μεγαλύτερο Κολυμβητικό Αγώνα της χρονιάς, με αθλητές από κάθε γωνιά της Ελλάδας και το εξωτερικό.
Με σύμμαχο τος καιρό και τις εξαιρετικές συνθήκες που θύμιζαν καλοκαίρι, περισσότεροι από 750 αθλητές και αθλήτριες όλων των ηλικιών και δυνατοτήτων από την Ελλάδα και το εξωτερικό, πήραν μέρος στις 3 διαφορετικές αποστάσεις (1000 - 2500 & 5000μ που χωρίζονταν σε 2 υποκατηγορίες, με wetSuit και χωρίς) του μεγαλύτερου πλέον Κολυμβητικού αγώνα που πραγματοποιείται στη χώρα μας
Το ενδιαφέρον μας είναι στον Παναγιώτη Μπιτάδο μέλος του ποδηλατικού συλλόγου Λέσβου που συμμετείχε στην κατηγορία "Male Under 15" στα 1000 μέτρα (με swimSuit) και τερμάτισε 4ος Γενικής 1000μ και πρώτος στην κατηγορία του με χρόνο 14 λεπτά και 35''.

Last modified onΠαρασκευή, 11 Νοέμβριος 2016 16:23

Σχολιάστε!

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

Translate

Greek Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish