Ενημέρωση

Lesvos Ride GRAND PRIX MTB Απονομές 2018

Rate this item
(0 votes)

Κυριακή 25/11/2018 17:30, αίθουσα Ι. Παυλακέλλης του Εμπορικού επιμελητηρίου Λέσβου.
Στην φιλόξενη αίθουσα του επιμελητηρίου Λέσβου συναντήθηκαν την Κυριακή το απόγευμα οι φίλοι της ορεινής ποδηλασίας Λέσβου και οι φίλοι αυτών, για να γιορτάσουν το τέλος της αγωνιστικής χρονιάς αλλά και να τιμήσουν τους πρώτους της κάθε κατηγορίας στο άθλημα.
Ο Τίτος Χατζέλης του Lesvos Ride, προλόγισε τις βραβεύσεις, έκανε απολογισμό της χρονιάς που πέρασε, ευχαρίστησε τους φορείς και οργανώσεις που βοήθησαν να διεξαχθεί αυτό το πρωτάθλημα, ενώ αναφέρθηκε για το πολύ ενδιαφέρον αγωνιστικό 2019 στη Λέσβου με τη διεξαγωγή ακόμα μεγαλύτερων αγώνων από το 2018! Μεγάλη αναβάθμιση αυτή του Μολύβου που γίνεται πλέον 5ήμερος, του enduro Αγιάσου, ενώ συνεχίζεται και για το 2019 κανονικά το Lesvos Ride Grand Prix MTB και προστίθεται το Get 2gether enduro MTB με αγώνες στη Χίο και το Μόλυβο. Αναβαθμίζεται τέλος και ο Marathon Γέρας ΜΤΒ 2019 που αναμένεται στις 20 Ιανουαρίου και θα είναι ο αγώνας που θα ανοίξει το αγωνιστικό καλεντάρι της χρονιάς, ενώ τα νέα για τα ποδηλατικά στη Λέσβο δεν έχουν τέλος. Από τον ποδηλατικό σύλλογο ανακοινώθηκε η διεξαγωγή εκλογών για νέο Διοικητικό συμβούλιο μέσα στον Ιανουάριο του επόμενου έτους μια και η θητεία του παρόντος έχει κλείσει πλέον 3ετία!
Οι βραβεύσεις ξεκίνησαν με την ομάδα διάσωσης Λέσβου και τη Φανή Γαληνού από την Ερεσό. Στην κατηγορία γυναικών παρούσες ήταν για να βραβευθούν η πρώτη (αθλήτρια του Πο.Συ. Λέσβου) Αφροδίτη Ζούρου και η 3η Βαμβαδλιώτη Κασσιανή. Συνέχεια στην κατηγορία FS Junior με πρώτο τον Τριανταφύλλου Βασίλη αθλητή του Πο.Συ. Λέσβου και 2ο,3ο τον Ευαγγέλου Νίκο και τον Τατά Τάσο.
Στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου των βετεράνων FS ανέβηκε ο πρόεδρος του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου Ιγνάτης Λασκαρίδης με 2ο τον Παναγιώτη Δουκαρέλλη και τρίτο τον Βασίλη Μωυσή.
Στην κατηγορία FS Ανδρών το βάθρο συμπλήρωσαν οι Βασιλείου Βασίλης, Παρτεβιάν Παύλος και ο έφορος του Πο.Συ. Λέσβου Γιαννούλης Παναγιώτης.
ΗΤ Junior με πρώτο τον Τελωνιάτη Νίκο αθλητή του Παναθηναϊκού, δεύτερο τον Κουρή Παναγιώτη και τρίτο τον Παντελή Κωνσταντάρα αθλητή του Πο.Συ. Λέσβου.
Για την κατηγορία ΗΤ βετεράνων παρόντες στη βράβευση ήταν ο 1ος Μπουντάκης Χαράλαμπος και ο 3ος Ντάρας Γεώργιος.
Επόμενη ήταν η μεγάλη στιγμή με τη βράβευση της "μεγάλης" κατηγορίας, ΗΤ Ανδρών, με πρώτο των πρώτων τον μεγάλο Γιώργο Σαραϊδάρη, 2ο τον Μαρίνο Σκορδομπέκη και 3ο τον Νίκο Πέππα αθλητή του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου.
Η τελετή ολοκληρώθηκε με την τιμητική βράβευση του Τιμολέον Κουτρούπη, ενός ανθρώπου που υπηρετεί την ποδηλασία βουνού πολλά χρόνια μαι με την απόδοσή του αποτελεί λαμπρό παράδειγμα σ' όσους λένε "δεν μπορώ"! Ενώ ταυτόχρονα είναι πηγή έμπνευσης για πολλούς. Προβλήθηκαν αρκετά βίντεο από αγώνες της χρονιάς που πέρασε, και κάπου εκεί τέθηκε τέλος στο αγωνιστικό 2018 με ευχές και ελπίδες για ένα ακόμα καλύτερο 2019...

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα

Last modified onΔευτέρα, 26 Νοέμβριος 2018 16:18

Σχολιάστε!

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

Translate

Greek Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish