Ενημέρωση

Lesvos Cycling Club Challenge Αποτελέσματα

Rate this item
(2 votes)

Ο Ποδηλατικός Σύλλογος Λέσβου, σε μια περίοδο που δεν επιτρέπονται αγώνες και λοιπές συγκεντρώσεις σχεδίασε και πραγματοποίησε το πρώτο Lesvos Cycling Club Challenge 2021.
Το Lesvos Cycling Club Challenge είχε δύο διαδρομές, μία για ποδήλατα δρόμου και μία για ποδήλατα βουνού. Η διαδρομή Lesvos Cycling Club Challenge MTB ήταν σε ανηφορικό κομμάτι μήκους 2,8 χιλιομέτρων με θετικά υψομετρικά 60 μέτρα σε χωματόδρομο ενώ η διαδρομή Lesvos Cycling Club Challenge Road ήταν κι αυτή ανηφορική διαδρομή 3,17 χιλιομέτρων, θετικής υψομετρικής διαφοράς 118 μέτρων σε άσφαλτο. Η χρονομέτρηση ξεκίνησε τη Δευτέρα 15/2/2021 και έληξε την Κυριακή 21/2/2021.
Σε μια εποχή που κάθε μορφή συγκέντρωσης αθλητών (όπως οι αγώνες) απαγορεύεται, ελπίζουμε ότι διοργανώσεις όπως αυτή να μπόρεσαν έστω στο ελάχιστο να κρατήσουν ψηλά το πνεύμα της αγωνιστικής ποδηλασίας στη Λέσβο, να μας συντρόφεψαν και να έδωσαν ένα ευγενές κίνητρο συμμετοχής σ' αυτό το event, που στόχο είχε να μας φέρει όλους και πάλι κοντά χωρίς όμως να συναντηθούμε.

Νικητής του Lesvos Cycling Club Challenge MTB είναι ο Δημήτρης Αλεξίου.
Νικητής του Lesvos Cycling Club Challenge Road είναι ο Παναγιώτης Μπιτάδος.

Ο Πο.Συ.Λε. θα επικοινωνήσει με τους παραπάνω νικητές για την παραλαβή των δώρων.

Last modified onΤρίτη, 23 Φεβρουάριος 2021 00:06

Σχολιάστε!

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

Translate

Greek Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish