Ενημέρωση

Enduro Greek Series 2021 Poikillers

Rate this item
(0 votes)

Ο τελικός του πρωταθλήματος Enduro Greek Series(EGS) για το 2021 γράφτηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο στο Ποικίλο όρος στην Πετρούπολη Αττικής. Παράλληλα πραγματοποιήθηκε και για πρώτη φορά το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ορεινής ποδηλασίας ENDURO για κατηγορίες ανδρών και γυναικών από την ΕΟΠ.
Διοργανωτής του αγώνα ήταν ο Ποδηλατικός – Δρομικός Σύλλογος Οδυσσέας Πετρούπολης, ο οποίος σε συνεργασία με τους τοπικούς ποδηλάτες ετοίμασε 4 ειδικές διαδρομές απαιτητικές όπως αρμόζει σε ένα τελικό αγώνα. Το κύριο χαρακτηριστικό όλων ήταν ή πέτρα, τα στενά περάσματα και οι πολλές στροφές οι οποίες είχαν πολύ καλή στήριξη. Η βροχή που έπεσε το βράδυ της Παρασκευής αλλά και του Σαββάτου, είχε σαν αποτέλεσμα να φύγει όλο το χώμα που με πολύ κόπο είχαν τοποθετήσει για τις ανάγκες του αγώνα οι διοργανωτές και σε συνδυασμό με το βρεγμένο τερέν έκανε όλους τους αναβάτες σκεπτικούς για τις ρυθμίσεις και τον εξοπλισμό του ποδηλάτου.
Την Κυριακή ο ήλιος μας έκανε την χάρη να εμφανιστεί από το πρωί και η διοργάνωση σωστά καθυστέρησε την εκκίνηση κατά μια ώρα για να προλάβουν να στεγνώσουν οι διαδρομές. Εκκίνηση πήραν πρώτα τα ηλεκτρικά με ρεκόρ συμμετοχών..... 24 εγγραφές και 18 τερματίσαντες. Συνέχεια είχαν οι κατηγορίες Men Elite, Men, Under-21, Master, Veterans και Womens.
Από αγωνιστικής πλευράς κυριάρχησε στην γενική κατάταξη ο Σωκράτης Ζώτος(Under-21) με δεύτερο τον Ελισσαίο Γούβη(Men Elite) και τρίτο τον Αγιομαυρίτη Γιώργο(Under-21). Δείτε ΕΔΩ όλα τα αποτελέσματα. Η Λέσβος εκπροσωπήθηκε από τον αθλητή του Πο. Συ. Λέσβου Παναγιώτη Γιαννούλη ο οποίος κατάφερε να κατακτήσει την 4η Θέση στην κατηγορία MEN και τους Μωυσή Νίκο που κατάκτησε την 2η θέση στην κατηγορία VETERANS, Λασκαρίδη Ιγνάτη 5ος στην κατηγορία MASTER και τον Αλέξανδρο Κέλμαλη 11ος στην κατηγορία MEN ELITE.
Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, μετά του τέλος του αγώνα ανακοινώθηκαν οι προορισμοί του EGS για το 2022 και η Λέσβος θα έχει την χαρά και τιμή να φιλοξενήσει τον πρώτο αγώνα του πρωταθλήματος, τον Μάιο του 2022. Λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν σε επόμενη φάση.

Last modified onΤετάρτη, 01 Δεκέμβριος 2021 20:28

Σχολιάστε!

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

Translate

Greek Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish