Μυτιλήνη 2050

10% αύξηση μισθού!

Rate this item
(0 votes)

Μυτιλήνη 3/11/2050

 1.000 εργαζόμενοι θα πληρώνονται περισσότερο για να πηγαίνουν στην δουλειά τους με Ποδήλατο.
 Για ένα εξάμηνο θα πληρώνονται εξτρά 1.000 εργαζόμενοι στη Μυτιλήνη για να πηγαινοέρχονται στη δουλεία τους με ποδήλατο. Πρόκειται για ένα πιλοτικό πρόγραμμα το οποίο εντάσσεται σε ανάλογες πρωτοβουλίες και άλλων ευρωπαϊκών πόλεων, με στόχο τη βελτίωση της δημόσιας υγείας, την μείωση της ατμοσφαιρικής ρύπανσης αλλά και της κατανάλωσης καυσίμων.
 Στη Μυτιλήνη, περίπου 120 εταιρείες και θεσμοί, που απασχολούν συνολικά 1.000 εργαζόμενους, έχουν συμφωνήσει να δώσουν αύξηση μισθού 10% σε κάθε εργαζόμενο που φτάνει στο χώρο εργασίας με ποδήλατο, ανέφερε σε σημερινή του ανακοίνωση το υπουργείο Μεταφορών.
 Ο εργαζόμενος που φτάνει με ποδήλατο στη δουλειά του είναι ήδη ξύπνιος, αποδίδει περισσότερο καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας, η καλή του υγεία βοηθά την επιχείρηση να αποφεύγει αναρρωτικές, η φυσική του κατάσταση τον βοηθάει να κουράζεται σπανιότερα, η ψυχική του ισορροπία είναι αποκατεστημένη μιας και δεν έρχεται ήδη με νεύρα στο χώρο εργασίας, μειώνονται οι καθυστερήσεις μιας και απαλλάσσεται από το χρόνο εύρεσης πάρκιγκ, μειώνονται τα διαλείμματα για τσιγάρα, ποτά κλπ...

More in this category: « Bike your City 30 Km/h »

Σχολιάστε!

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

Translate

Greek Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish