Εκδηλώσεις

1ος Αγώνας ορεινής ποδηλασίας στα μονοπάτια των αμπελώνων της Ανεμότιας

Rate this item
(0 votes)

Την Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2019 ο Σύλλογος Αμπελουργών Ανεμότιας Λέσβου “ο Κάμπος” και το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Απολιθωμένου Δάσους Λέσβου συνδιοργανώνουν αγώνα ορεινής ποδηλασίας με την ονομασία “ANEMOTIAS KAMPOS – MTB”.
Την Κυριακή 17/11/2019 στις 11:00 μπροστά στην είσοδο του Δημοτικού Σχολείου Ανεμότιας, θα δοθεί η εκκίνηση του αγώνα.
Η εκπληκτικής ομορφιάς διαδρομή περιλαμβάνει την πλαγιά του ηφαιστείου της Ανεμότιας, τον κάμπο με τους αμπελώνες, την "Ποταμιά" με πυκνή βλάστηση και μεγάλους πέτρινους όγκους, ενώ συνεχίζει στον πυθμένα του ηφαιστείου, πλημμυρισμένου με τα αρώματα των φθινοπωρινών αμπελώνων, στοιχεία που συνθέτουν μια εικόνα που θα μείνει βαθιά χαραγμένη στη μνήμη όσων παραβρεθούν αγωνιζόμενοι, θεατές ή εθελοντές στον αγώνα.
Στον τερματισμό, στο προαύλιο του Δημοτικού Σχολείου και πριν τις απονομές, οι φιλόξενοι κάτοικοι της Ανεμότιας και τα μέλη του Συλλόγου Αμπελουργών θα μας φιλέψουν με τοπικά εδέσματα από σταφύλι και πετιμέζι, για να αναπληρώσουμε την χαμένη ενέργεια ενώ μουσικό παραδοσιακό συγκρότημα θα μας κρατήσει συντροφιά. Σίγουρα κάπου εκεί κοντά, φετινό τσίπουρο και κρασί θα υπάρχει για όσους θέλουν να δοκιμάσουν...!!
Ο αγώνας είναι υπό την αιγίδα του Δήμου Δυτικής Λέσβου, της Τοπικής Κοινότητας Ανεμότιας και της Ελληνικής Ποδηλατικής Ομοσπονδίας. Επίσης υποστηρίζεται από την Κοιν.Σ.Επ. Ηφαίστειο Ανεμότιας, τον Ποδηλατικό Σύλλογο Λέσβου και την Ελληνική ομάδα Διάσωσης παράρτημα Λέσβου. Τεχνικός σύμβουλος του αγώνα είναι το Lesvos Ride.
Link εγγραφών

Media

Last modified onΤετάρτη, 06 Νοέμβριος 2019 13:27

Σχολιάστε!

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

Translate

Greek Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish