Εκδηλώσεις

Take a Kid Mountain Biking Day 2019

Rate this item
(1 Vote)

Το "IMBA Take a Kid Mountain Biking Day (TKMBD)" είναι μια ετήσια εκδήλωση που σκοπό έχει να φέρει σε μια πρώτη επαφή την επόμενη γενιά με την ορεινή ποδηλασία. Το TKMBD επίσημα γιορτάζεται το πρώτο Σάββατο του Οκτωβρίου. Πάνω από 100.000 νέοι υπολογίζεται ότι απολαμβάνουν τη χαρά του να κάνεις πετάλι σε δυο τροχούς στο TKMBD ανά τον κόσμο.
Ο Ποδηλατικός Σύλλογος Λέσβου συμμετέχει στο πρόγραμμα της IMBA “Take a Kid Mountain Biking Day” που πραγματοποιείται στην Ελλάδα υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ένωσης ορεινής Ποδηλασίας. Το πρόγραμμα αφορά γνωριμία των παιδιών με το άθλημα της ορεινής ποδηλασίας υπό την καθοδήγηση έμπειρων αθλητών και μελών του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου.
Το Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2019 στις 16:00 θα συγκεντρωθούν όλα τα παιδιά στο άλσος Τσαμάκια όπου θα πραγματοποιηθούν θεωρητικά μαθήματα ασφάλειας και τεχνικής, ενώ στην συνέχεια με την συνοδεία των εκπαιδευτών θα γίνουν μικρές βόλτες στη γύρο περιοχή.
Η συμμετοχή των παιδιών θα γίνει δεκτή μόνο με συνοδεία κηδεμόνα και πρέπει υποχρεωτικά να φέρουν μαζί τους κράνος. Κάθε ηλικία είναι δεκτή αρκεί να έχουν βγάλει τις βοηθητικές.
Πάρτε την οικογένειά σας κι ελάτε ν' απολαύστε τη χαρά της συμμετοχής στο Take a Kid Mountain Biking Day (TKMBD) στις 5 Οκτωβρίου 2019 στα Τσαμάκια στις 4:00 το απόγευμα.

Δήλωση συμμετοχής μπορείτε να κάνετε στέλνοντας email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με τα παρακάτω στοιχεία:
Ονοματεπώνυμο κηδεμόνα:
Τηλ. επικοινωνίας:
Ονοματεπώνυμο παιδιού:
Ηλικία παιδιού:

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα της IMBA “Take a Kid Mountain Biking Day” θα βρείτε ΕΔΩ

Σχολιάστε!

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

Translate

Greek Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish