Εκδηλώσεις

Grande Gera MTB 2023

Rate this item
(0 votes)

Την Κυριακή 19 Νοεμβρίου στο Πέραμα διοργανώνεται ο τελικός του LESVOS GRAND PRIX MTB series 2023. Συνδιοργανωτές του GRANDE GERA MTB XCP είναι το PRIMAL PERFORMANCE με την υποστήριξη του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου, των κατοίκων και των επιχειρήσεων του Περάματος. Την Κυριακή στις 10:00 θα δοθεί η εκκίνηση από την πλατεία Περάματος με προπορευόμενο όχημα για το πρώτο χλμ της διαδρομής για την ασφάλεια των αθλητών και ο τερματισμός θα γίνει στο ίδιο σημείο όπου αποχώρησε το προπορευόμενο όχημα. Ο αγώνας κατηγορίας XCP 11 x 2 χλμ που τα πρώτα 11 χλμ θα πρέπει οι αθλητές να περάσουν την "ΠΟΡΤΑ" ώστε να συνεχίσουν σε 50 λεπτά. Όσοι περάσουν εντός χρονικού ορίου τον πρώτο κύκλο των 11 χλμ θα συνεχίσουν και θα κάνουν ακόμα μια φορά τον ίδιο κύκλο των 11 χλμ.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ θα υπάρχουν: ΓΥΝΑΙΚΩΝ: ανεξαρτήτου ηλικίας, JUNIOR 15 - 18, MEN 19 - 40, MASTER 41 - 49. VETERAN +50 και E-BIKES.

Για διευκρινίσεις και περισσότερες πληροφορίες όσον αφορά τον αγώνα καλέστε στο τηλ.+30 6937083538 ή στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Οδηγίες για τον αγώνα ΕΔΩ

Πληροφορίες και εγγραφή ΕΔΩ

Last modified onΣάββατο, 18 Νοέμβριος 2023 11:02

Σχολιάστε!

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

Translate

Greek Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish