Παρουσιάσεις

ΟΙΚΟΠΕΡΙΗΓΗΤΕΣ

Rate this item
(0 votes)

Εδώ και πάρα πολύ καιρό θέλω να παρουσιάσω μια καταπληκτική δουλειά που έχει γίνει από την ΕΤΑΛ α.ε. εδώ στην Λέσβο σε ένα πρόγραμμα που πραγματοποιήθηκε από κοινού από τέσσερις αναπτυξιακές εταιρίες και ένα Δήμο οι οποίοι «ενώνουν» τις θάλασσες που τους χωρίζουν και συμπλέοντας δημιουργούν ένα Δίκτυο Περιήγησης μέσα στη φύση και τον πολιτισμό τους .
Πρόκειται για μια εφαρμογή όπου καλείτε ο χρήστης να γίνει «Οικοπεριηγητής» και να ακολουθήσει διαδρομές στο περιβαλλοντικό και πολιτισμικό απόθεμα της Κύπρου, της Κρήτης και της Λέσβου και να ανακαλύψει τι κρύβεται μέσα στα βουνά , στα φαράγγια, στα μονοπάτια, στα απομακρυσμένα χωριά, στα ερημικά εκκλησάκια, στις κορυφογραμμές, στα ξεχασμένα υδραγωγεία και στις τόσες άλλες ομορφιές της νησιωτικής υπαίθρου.
Μέσα από την σελίδα «Οικοπεριηγητές» www.walking-trails.net μπορούμε να βρούμε διάφορες διαδρομές σε όλη την Λέσβο καθώς και πολλές πληροφορίες για το περιβάλλον και τον πολιτισμό. Πολύ ενδιαφέρουσα είναι και η αντίστοιχη εφαρμογή (Lesvos Oiko Trails) για android και ios συσκευές όπου εκτός από όλα τα παραπάνω μπορούμε να φτιάξουμε την δική μας διαδρομή βάση του χρόνου ή των χιλιομέτρων που θέλουμε να περιηγηθούμε.
Την εφαρμογή μπορείτε να την κατεβάσετε για Android και για ios από την αρχική σελίδα «Οικοπεριηγητές»

Last modified onΤετάρτη, 11 Ιανουάριος 2017 22:49

Σχολιάστε!

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

Translate

Greek Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish