Ενημέρωση

Items filtered by date: Κυριακή, 19 Σεπτέμβριος 2021

My First Ride & 1st Lady's Ride - Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας

Τσαμάκια 18/9/2021
Στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας ο Ποδηλατικός Σύλλογος διοργάνωσε διπλή εκδήλωση για μικρούς αναβάτες αλλά και αναβάτες γένους θηλυκού.
«My First Ride»: Από τις 17:00 άρχισαν να συρρέουν οι μικροί φίλοι της ποδηλασίας στην εκδήλωση του Συλλόγου. Άμεσα άρχισαν οι βόλτες στις ειδικά διαμορφωμένες για τις ηλικίες τους πίστες και τα μαθήματα από έμπειρα μέλη και αθλητές του συλλόγου. Νεαροί ένθερμοι λάτρεις της ορεινής ποδηλασίας πήραν το βάπτισμα του πυρός από τον αθλητή Γιαννούλη Παναγιώτη ενώ τα πιο μικρά αφέθηκαν στις ικανότητες του εκπαιδευτικού Ιγνάτη Λασκαρίδη προέδρου του Πο.Συ. Λέσβου. Οι μεγάλοι δοκίμασαν τεχνικές στροφής επανειλημμένα υπό την καθοδήγηση του Γιαννούλη ενώ τα μικρά πριν μπουν στην ήπια χαραγμένη χωμάτινη πίστα, έκαναν παιχνίδια μπροστά στα Τσαμάκια με κορίνες μαθαίνοντας απλές τεχνικές ελιγμών. Επόμενη βόλτα ήταν αυτή στον νεοσύστατο ποδηλατόδρομο Μυτιλήνης στα Τσαμάκια όπου υπο την εποπτεία μελών του Συλλόγου αλλά και γονέων, έκαναν μια ασφαλή βόλτα από το άγαλμα της Ελευθερίας έως τον κόμβο αναστροφής στη Φυκιότρυπα. Αμέσως μετά ξεχύθηκαν με πάθος στο χώμα όπου και το μάθημα ... σοβάρεψε! Οι μικροί φίλοι συνέχισαν τις βόλτες στη διαδρομή που είχε χαραχθεί από νωρίς, μέχρι που άρχισε να σκοτεινιάζει!
"Lady's Ride": Παράλληλα από τις 18:00 άρχισαν να έρχονται και τα κορίτσια. Η πρώτη αυτή συνάντηση φίλων του ποδηλάτου γυναικείου φύλου, ξεκίνησε με απλές ερωτήσεις κι απαντήσεις σε θέματα ποδηλασίας εντός πόλης. Με μια μικρή εισαγωγή στα είδη ποδηλάτων και στα καλά του κάθε είδους (city, trekking, mountain...) ξεκίνησε επίσημα η πρώτη ποδηλατική βόλτα στην πόλη... καθαρά ποδηλατική υπόθεση! Με δυνατό πετάλι διέσχισαν την προκυμαία και κάνοντας ένα κύκλο στο κέντρο επέστρεψαν και πάλι μέσα από τον Ποδηλατόδρομο στα Τσαμάκια όπου και συνεχίστηκε η ποδηλατική συζήτηση, ενημερώθηκαν όλοι οι συμμετέχοντες για τις επόμενες εκδηλώσεις, αγωνιστικές αλλά και αστικές και κλείσαμε το ποδηλατικό ραντεβού μας για την Τετάρτη 22/9/2021 στις 19:00 όπυ θα πραγματοποιηθεί η 2η καλοκαιρινή ποδηλατοβόλτα του συλλόγου κάτω απ' το ολόγιομο φεγγάρι... 2ο FULL MOON NIGHT RIDE. Και οι 2 εκδηλώσεις ολοκληρώθηκαν με δωρεά από το σύλλογο αθλητικών ποδηλατικών παπουτσιών σε όλα τα παιδάκια και τα κορίτσια.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ

Subscribe to this RSS feed

Translate

Greek Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish