Συμβουλές

Items filtered by date: Δευτέρα, 23 Οκτώβριος 2023

Ποδηλατοπορεία - Πορεία Καρκινοπαθών Λέσβου 2023

Κυριακή 22/10/2023
Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης Ώρα 10:00
Το πρωί της Κυριακής 22/10/2023 στη Μυτιλήνη οι "Καρκινοπαθείς Λέσβου" έστειλαν ένα φωτεινό μήνυμα ελπίδας για τον καρκίνο του μαστού. Με μεγάλη συμμετοχή συμπολιτών μας, πραγματοποιήθηκε η Πορεία-Ποδηλατοπορεία από το Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης ως το Άγαλμα της Ελευθερίας. Ο μήνας Οκτώβριος είναι μήνας ευαισθητοποίησης για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού. Η ηλιόλουστη Κυριακή και η αυξημένη θερμοκρασία για πρωινό του Οκτώβρη, προσέφερε τις ιδανικές συνθήκες ενός όμορφου περιπάτου για τους περισσότερους που διέσχισαν την απόσταση πεζοί, από τα υπαρκτά πεζοδρόμια. Τα μέλη του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου συντρόφεψαν την πορεία, σε παράλληλη ποδηλατοπορεία από την άσφαλτο. Το σύνθημα ήταν κέφι, χαμόγελο και αισιοδοξία απέναντι στην ασθένεια που δεν είναι πια ανίκητη. Η έγκαιρη πρόγνωση μπορεί να σώσει ζωές.
Στις 10:30 ξεκινήσαμε από το Δημοτικό Θέατρο όλοι μαζί, με ροζ μπαλόνια στα χέρια και αφού διασχίσαμε όλη την προκυμαία, καταλήξαμε στα σκαλοπάτια του αγάλματος της Ελευθερίας στα Τσαμάκια στην αρχή του ποδηλατόδρομου. Πάγιο αίτημα του συλλόγου "Καρκινοπαθείς Λέσβου" η δημιουργία στη Μυτιλήνη ενός σύγχρονου Διαγνωστικού-Θεραπευτικού Κέντρου.

Περισσότερες φωτό ΕΔΩ 

Ποδηλατικό Πάρκο Ορεινής Ποδηλασίας

Μυτιλήνη 23/10/2050
ΠΟΠΟΠ
Ποδηλατικό Πάρκο Ορεινής Ποδηλασίας

Μετά από χρόνιες αιτήσεις του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου, επιτέλους πνοή ζωής δίνεται στο εγκαταλειμμένο, παρηκμασμένο και ανεκμετάλλευτο άλσος Τσαμάκια. Δόθηκαν οι εγκρίσεις και ξεκίνησαν τα έργα για το 1ο Ποδηλατικό Πάρκο Ορεινής Ποδηλασίας στη Λέσβο.

Subscribe to this RSS feed

Translate

Greek Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish